standard-title Destinații

Destinații

Text  |  Info: Va rog,introduceţi un conţinut de textare în elementul de Text.

Î: Lorem ipsum dolor, adipisicing elit ?

ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Î: Excepteur sint occaecat non proident ?

ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Î: At vero eos et accusamus et iusto ?

ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.
Membru  |  Info: Va rog selectaţi un membru în elementul de Membru,.

BASIC + BONUS

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit sed do eiusmod
$500

4 MONTHS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur tempor incididund adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididund tempor incididun.

BASIC

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit sed do eiusmod
$200

2 MONTHS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididund tempor incididun.

MEDIUM

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit sed do eiusmod
$300

3 MONTHS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur tempor incididund adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididund tempor incididun.

Notice: Undefined index: query in /home/canonic/web/canonictur.md/public_html/wp-content/uploads/cache/anchor/_wplatte/_video.video.latte-74dde861a6e25dd7d210216360267def.php on line 23

Notice: Undefined index: v in /home/canonic/web/canonictur.md/public_html/wp-content/uploads/cache/anchor/_wplatte/_video.video.latte-74dde861a6e25dd7d210216360267def.php on line 25

Odihna în Bulgaria

Iarna la schiat și vara la mare! Bulgaria este o opțiune potrivită pentru oricine care caută o odihnă la mare excelentă la un preț redus. Pentru mulți ani în șir odihna la mare și munte în Bulgaria a fost în topul celor mai ieftine destinații din Europa. Nenumărate plaje cu nisip de un auriu sclipitor, Marea Neagră și aerul de litoral vă așteaptă la fel ca și munții care va crează condiții excelente pentru ski și snowboarding.

Sunny Beach și Golden Sands

Sunt stațiunile tineretului, pline de cluburi de noapte, restaurante, baruri, magazine și alte locuri în care tinerii se simt în locul perfect. Plaja e una dintre cele mai fine din Bulgaria, atrăgând mai mulți turiști decât orice altă stațiune din țară, având orice activitate imaginabilă – de la minigolf la zborurile cu parapanta.

odihnă în Bulgaria, Sunny Beach, hoteluri Sunny Beach

Elenite

Această stațiune poate fi numită stațiunea îndrăgostiților, este una din cele mai romantice locuri de pe coasta Mării Negre. Munții servesc ca o protecție de la vântul rece și datorită lor Elenite capătă o climă deosebit de caldă.

Hoteluri Elenite, odihnă în Bulgaria, hotele Elenite

Albena

Fie că sunt cupluri, familii, pasionaţi de sport şi activităţi în aer liber sau chiar participanţi la diferite întâlniri de afaceri şi evenimente, oaspeţii noştri recunosc că Albena este cu adevărat destinaţia potrivită pentru a evada din cotidian.

Hoteluri Albena, Odihnă Bulgaria

sf Constantin și Elena

Este cea mai veche stațiune din Bulgaria, renumită datorită izvoarelor minerale și termale prezente pe teritoriul ei. Este o stațiune perfectă pentru cei care vor să-și petreaca vacanța în liniște și pace, cu ziua petrecută la bronzat pe plajă iar serile cu plimbări pe alei și prin parcuri.

Hotele sf Constantin și Elena, Odihna Bulgaria

Nessebar

Fie ca este numita Nessebar, Nesebur, Nesebar sau Neseber, mica si cocheta asezare de pe tarmul bulgaresc al Marii Negre este, probabil, o oaza de liniste si de istorie cum rar veti mai gasi in aceasta parte de lume. Si nu este o exagerare. Doar cine a fost aici poate sa spuna cum este sa calci pe nisipul cel mai fin al Marii Negre si cum este sa simti sub propriile talpi cei peste 3000 de ani de istorie neintrerupta ai orasului intrat de 27 de ani in patrimoniul UNESCO.

Hotele Nessebar, Odihna Bulgaria, Hoteluri Nessebar

Despre Montenegro:

Montenegro este o țară absolut unică, o adevărată perlă a Adriaticii. Este foarte bogată în frumuseți naturale, plaje ademenitoare, lacuri curate, râuri rapide și munți de o splendoare nemaipomenită, toate astea într-o țară atât de mică. Are peisaje incomparabile, fiind o destinaţie turistică populară prin unicitatea sa. Diminețile pot fi petrecute pe minunata coastă a Adriaticii, prânzul pe băncile lacului Skadar și seara puteți face o plimbare în munții Muntenegreni. Odihna în Montenegro nu poate fi altceva decât o experiență minunată!

Vacanța în Montenegro:

Montenegro nu este doar o alegere perfectă pentru o vacanță, dar și o bună ocazie pentru a cunoaște lucruri interesante cum ar fi cultura, tradițiile, extraordinarele condiţii meteo, aerul curat și marea. Odihna în Montenegro este potrivită pentru toți,  precum oferă o gamă largă de activităţi atât culturale, cât şi de divertisment. Această mică țară este îmbinarea Balcanilor și Adriaticii, situată lângă Serbia, Bosnia, Croația, Italia și Albania. În pofida dimensiunilor sale mici, Montenegro oferă o mare diversitate de frumuseți naturale. Nu uitați să luați camera foto! Astfel puteţi face poze cu spledorile din Montenegro, peisaje de invidiat, parcă rupte din vis. Nu contează unde îndreptați obiectivul, aveţi certitudinea că fiecare poză va ieși bine!

Montenegro

Montenegro / Muntenegru
perioada: 09.06 – 15.09.2016 

Canonic Tur va ofera toate optiunile posibile de odihna in Montenegro cu zbor direct din Chisinau in fiecare joi.

Detalii:

  • toate preturile includ comision – 5%
  • daca apar intrebari sau dificultati cu inregistrarea, vom fi bucurosi sa va ajutam
  • lista hotelurilor se extinde permanent
  • in baza noastra de hotele deasemenea puteti gasi vile si apartamente amplasate in diferite regiuni din Montenegro
  • colaborind cu noi, beneficiati de asistenta tehnica si suport in orele de lucru
Datorita sistemului nostru on-line puteti rezerva cu usurinta hoteluri din Montenegro cu reduceri pina la 20%.

 

Înregistrare Log in

Despre Grecia:

Grecia are capacitatea de a-ți ascuți toate simțurile, fie că prin pulsantele cluburi de noapte din Mykonos sau solemnitatea Meteorei. Grandoarea arheologică din Delphi, vestitele vinuri din Metsovo, dealurile Cretane – toate oferă o explicație a apariției atâtor mituri profunde cu zei și uriași. Pe străzile Greciei răsună note melancolice de rembetika, un cântec blues care vorbește despre specificul localnicilor. Sunt o mulțime de galerii provocatoare de artă modernă, o scenă muzicală contemporană vivace, în cele mai neașteptate locuri poți da de muzee, muzică live și sculptură în piatră. Greciei îi reușește să păstreze un echilibru perfect dintre trecut, prezent, și viitor. Rezultatul este un stat cu istorie, filozofie, și numeroase obiective culturale.

Despre Croația:

Poziționată între Balcani și Europa centrală, pe tărâmurile Croației au trecut împărății în război, imperii și republici timp de milenii – avantajul acestei schimbări continue e moștenirea culturală bogată lăsată de fiecare în parte. Palate venețiene alături de fortărețe napoleonice, coloane romanice lângă vechi biserici slavone, conace vieneze în apropierea sculpturilor socialist-realiste.. Muzeele excelente expun comori din toate etapele importante ale istoriei europene. Această plinătate e prezentă și în natura Croației, unde Alpii Dinarici se întind de-a lungul coastei maritime. Carstul calcar a lăsat în urma sa un paradis de vârfuri abrupte, caverne subterane, canioane fluviale, cascade impresionante și lacuri pitorești. Călătorii activi au o mulțime de șanse de a se aventura de-a lungul traseurilor de ciclism sau de drumeții! Atracția principală a Croației e, indiscutabil, litoralul întins care fascinează prin diversitatea sa. Există locuri ca extravagante precum Hvar, unde iahturile de lux sunt o prezență de rigoare. Pentru cei în căutare de pace și liniște, sunt o mulțime de golfuri izolate și insule de descoperit!

Despre Turcia:

O combinație fermecătoare dintre lucruri exotice și familiare, Turcia este mult mai mult decât imaginea-clișeu de ”pod între est și vest”. Invadată din toate direcțiile încă de la începutul istoriei, ea combină influențe din Orientul Mijlociu, zona Mediterană, Balcani și Asia Centrală. Moscheile coexistă cu bisericile, teatrele și templele romane cu orașele hitite, ceremonii ale călugărilor musulmani și festivalele țigănești fac parte în aceeași măsură din cotitdianul social cât și muzica clasică sau meciurile de fotbal.

Odihna în Grecia:

Grecia oferă o mulțime de activități, acționând ca un magnet pentru cei ce preferă odihna în aer liber. Poți hoinări pe potecile pietruite bizantine, escalda vulcani, privi delfinii și broaștele țestoase, merge cu bicicleta prin păduri bogate. Grecia mai oferă și câteva dintre cele mai bune locații pentru kitesurfing, diving, alpinism cu coborâri în rapel, rafting și ski în munți. Localnicii se mândresc cu bucătăria lor, și fiind unii dintre cei mai ospitalieri oameni de pe glob, se vor asigura că sunteți bine hrăniți. Savoarea tzatziki-ului și aroma souvlaki-ului copt nu sunt decât începutul!

Alanya

Alanya – fondată de coloniștii greci(care au numit-o Kalonoros, sau ”muntele frumos”), a devenit un refugiu pentru turiștii din toată lumea. În 44 AD, Marc Antoniu îi dă Cleopatrei orașul drept cadou, un gest deosebit de romantic ce atestează frumusețea orașului. Pe timp de noapte, centrul Alanyei seamănă cu un Vegas la malul mării, dar pe lângă plimbările de-a lungul litoralului sau croazierelor cu vaporul, mulți vizitatori pendulează numai între bazinele hotelurilor și restaurantele all-inclusive, ratând astfel posibilitatea de a explora orașul vechi – împânzit de comori istorice, cafenele atmosferice, și posibilitatea unor drumeții. Deasupra coastei care înaintează în mare, la sud de centrul modern din Alanya, se conturează un complex impresionant de cetăți cu rămășițele splendidului castel Seljuk.

Alanya hotele, Alania hoteluri, odihnă în Turcia, all inclusive

Dubrovnik

Fiind parte a patrimoniului mondial UNESCO, Dubrovnikul este un remarcabil oraș medieval, fiind și cea mai populară destinație turistică din Croația. Restaurat în stil baroc după un cutremur dezastruos din 1667, centrul istoric al Dubrovnikului pare să fie suspendat în timp de atunci – biserici ornamentate, clădiri publice și case din piatră cu obloane verzi crează un ansamblu armonios, relativ neatins de secolul XXI. În sec XVI – perioada sa de aur, orașul avea una dintre cele mai mari flote navale comerciale din lume, iar locuitorii din Dubrovnik – marinari curajoși, negustori pricepuți și diplomați – au devenit extrem de bogați, duceau vieți sofisticate, valorând lucrurile rafinate și artele, lucru încă evident în orașul de azi. Pentru croați, Dubrovnikul a devenit o metaforă pentru libertate, precum de-a lungul istoriei a fost un oraș independent față de puterile străine, jucând un rol important în războiul din 1991-95, când a rezistat timp de nouă luni unui asediu sârb-muntenegrean. Reconstruirea a avut loc cu o viteză uimitoare, iar urmele conflictului pot fi observate numai de un ochi ager în detalii subtile, cum ar fi oranjul aprins al noilor țigle de pe acoperișuri, sau nuanțele contrastante de gri ale fațadelor reparate. Printre excepționalele monumente medievale, renascentiste și baroce dintre pereții fortificați ai orașului se numără Palatul Rectorilor, datând din secolul XI, Mănăstirea Franciscană cu biserica ei grandioasă, în stil baroc, ampla Mănăstire Dominicană, Catedrala și Palatul Sponza. Fiindcă multe scene ale cunoscutului serial Game of Thrones au fost filmate în Dubrovnik, sunt organizate tururi pe urmele personajelot GoT – puteți face o călătorie cu barca până la insula Lokrum, sau vizita parcul Trsteno! Telecabina urcă până la 405m deasupra nivelului mării, unde se află un restaurant cu priveliște panoramică, un magazin de suveniruri, și amfiteatrul de la înălțime. Cel mai mare eveniment cultural al Croației este Festivalul Verii în Dubrovnik, de pe 10 iulie până pe 25 august, unde concerte de muzică de cameră și spectacole teatrale sunt puse în cele peste 70 de scene în aer liber, iar la cele 47 zile ale festivalului estival participă mai mult de 2000 de artiști din 30 de țări. La sfârșitul lui august, are loc Festivalul de Film Libertas, unde cinefilii pot viziona o mulțime de pelicule intrigante. Încântat de oraș era și George Bernard Shaw, care a scris că ”Cei în căutarea paradisului pe Pământ, să vină la Dubrovnik”!

Odihna Dubrovnik, Hoteluri Croatia, oferte Dubrovnik

Atena

Întinsa și globalizata Atenă e o prezentare obligatorie, aproape de neevitat a Greciei. Capitala greacă este supusă unei perioade de renovare urbană care nu a luat sfârșit odată cu Olimpiada din 2004. Pe lângă impresionantul Acropolis și iconicul Partenon, Atena oferă o gamă de diversiuni culturale demne de o metropolă, de la muzee la concerte, prăvălii bine aprovizionate, restaurante pentru gurmanzi, și cluburi stimulante, toate acestea plus o infrastructură excelentă a transportului. O schimbare semnificativă e în centrul istoric, aproape de nerecunoscut de când au fost interzise mașinile, cele mai importante situri antice fiind unite de ceea ce a devenit cea mai lungă pietonală din Europa. Acest imens parc arheologic a întâlnit prezentul cu trecutul, evenimentele sociale și culturale având loc în preajma monumentelor seculare ale orașului. Atena rămâne a fi un seducător spațiu al contradicțiilor, fiind cel mai vechi oraș din Europa, însă într-o stare de tranziție.

Atena, Grecia, Odihnă în Grecia, Hoteluri Grecia

Antalya

Antalya, având o populație de peste 1 milion de oameni, este ”capitala” coastei mediterane turcești – fiind o destinație de top atât în coasta meditarană, cât și în întreaga lume. În 2012, Antalya a devenit al treilea cel mai vizitat oraș după numărul de turiști internaționali, fiind întrecută numai de Paris și Londra. Orașul are un centru istoric mic și fermecător, Muzeul Regional având o bogată colecție arheologică. Are plaje curate și însorite, hoteluri luxoase – pe fundalul incomparabil al mării și a stâncilor abrupte. Fondat în 133 î.C., Antalya atrage milioane de oameni cu istoria și natura sa, fiind situat la poalele munților Taurus, încântându-și turiștii cu frumoasele plaje și cel mai lung litoral din țară – de 640 km! Combinația dintre plajele însorite, apele cristaline, munții acoperiți de copaci, completate de o dezvoltată infratructură hotelieră este rar întâlnită. Centrul istoric, numit Kaleiçi, înconjoară cu străduțele sale întortocheate și cartierele pitorești împânzite de cafenele orientale sau magazine de suveniruri și mărfuri tradiționale turcești Portul Roman – care oferă o panoramă a întinderii nemărginite a golfului. Multe clădiri datează din timpurile otomane, câteva din timpurile romane – ele fiind restaurate pentru a păstra aspectul istoric al orașului, apoi transformate în case, buticuri, hoteluri, pensiuni sau restaurante. Antalya este o destinație perfectă pentru a face cumpărături, orașul având enorme centre comerciale cum ar fi Migros sau TerraCity(cu peste 500 de magazine!). Mai mult ca atât, pe bulevardul Ataturk se găsesc numeroase centre specializate de bijuterii, haine de piele, parfumuri, etc. Antalya are o spectaculoasă viață de noapte, Disco Maxim fiind una dintre cele mai mari discoteci de pe litoralul turc. Pe lângă cluburi de noapte, în oraș există și aquapark-uri, parcuri de distracții, o grădină zoologică, și un delfinariu. Pe lângă monumente, moschei, sit-uri arheologice, în Antalya puteți vizita muzee, parcuri și cascade. Orașul este gazda celui mai mare festival de film din Turcia(Antalya Golden Orange Film Festival), Festivalului Antalyei, Festivalului Florilor, multor campionate sportive și rally-uri, concerturilor muzicale, dansante, de operă sau balet. Piața Cumhuriyet este locul unde se desfășoară numerose expoziții, spectacole, performance-uri.

Hoteluri Antalya, Hotele Antalya, Odihnă Turcia, Turism Turcia, Oferte Antalya

Becici

Becici este un oraș din municipiul Budva, care a primit în 1935 premiul “Golden Palm” pentru cea mai frumoasă plajă din Europa. În orașul Becici sunt prezente, în cea mai mare parte, hoteluri medii sau mari – spre deosebire de Budva care oferă mai multe unități locative particulare. Unele dintre ele, cum ar fi Mediteran, Iberostar Bellevue și Queen of Montenegro au fost modernizate pe larg, iar Hotelul Splendid, construirea căruia a costat 70 de milioane de euro, a fost alegerea celor din The Rolling Stones, a Madonnei, a lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie pentru vacanța lor în Montenegro. Plaja din Becici e absolut impresionantă, având până la 100 metri în lățime – nisipurile fiind moi și calde, colorate de pietricelele muntenegrene(colecționarea cărora e o pasiune cunoscută a turiștilor). Plaja e lungă de 2 km și în timpul iernii mai multe râuri șerpuiesc spre mare. Aceste curente de apă, deși dispar în timpul sezonului estival, sunt o parte la fel de mare a frumuseții plajei din Becici ca și pietricelele, nisipul, și marea – din acest motiv stațiunea din Muntenegro a fost aleasă ca locație pentru filmul din seria James Bond din 2006 – “Casino Royale”. Regiunea este înțesată de o mulțime de activități și oferte.

Odihnă în Muntenegro, hoteluri Muntenegro, oferte Montenegro

Rovinj

Pe frumoasa coastă de vest a Istriei se află cel mai romantic oraș al Mării Mediterane! Rovinj este o destinație splendidă pentru cei care vor să simtă atmosfera sentimentală a timpurilor demult pierdute. Din cauza lipsei de spațiu, casele mici și colorate sunt construite în mare apropiere una de cealaltă, străzile sunt înguste și piețile elegante, încă neatinse de urbanismul modern. Când vizitați Orașul Vechi, lăsați-vă ghidați de curiozitate – chiar dacă e mică, peninsula Rovinj este un adevărat labirint ce vă invită să vă pierdeți pe străzile sale. Rovinj are un aer italian, arhitectură venețiană, italiana este vorbită pe larg, iar portul este un amestec plăcut de corăbii pentru pescuit și yacht-uri luxoase. Străzile din centru mișună de restaurante, galerii, magazine și cafenele, unde puteți lua prânzul, bea un cocktail, cumpăra suveniruri, tablouri, genți handmade și alte produse. Odată ce treceți prin Arca Balbi și pășiți în Orașul Vechi, vă veți găsi într-o altă dimensiune temporală, unde toate drăguțele străzi mici vă duc spre vârful unui deal – acolo surprindeți cel mai important monument al orașului, Biserica Sf. Eufemia. Această clădire barocă a fost construită în stil venețian, fiind dedicată sfintei și martirei a cărei sarcofag, potrivit legendei, a fost adus de valuri la mal, în mod miraculos, în anii 800. Sărbătoarea Sf. Fuma are loc la mijlocul lui septembrie și e una dintre cele mai mari și mai importante adunări populare din Istria. Atunci, Rovinj e încărcat de pelerini din întreagă Croația și de peste hotare. Dvigrad, astăzi un loc nelocuit datând din epoca de bronz, e acoperit de un val de mister, iar ritualuri sacre din trecut înconnjoară străzile înguste și trec în liniște prin biserici cu fresce pictate de “Šareni Majstor”(Maestrul colorat). În apropiere, la pitorescul Kanfanar, vă puteți bucura de numeroase taverne tradiționale, mirosurile și gusturile sării maritime combinându-se cu aroma bogatei vegetații mediteranene. În Rovinj și în împrejurimile sale veți savura natura impresionantă și veți învăța despre moștenirea sa culturală. Experiența vă va hrăni memoria cu romantism autentic, păstrat doar în acest colțișor verde al Mării Mediterane.

Hoteluri Rovinj, Odihna Croatia, Oferte la mare, Hotele Rovinj

Creta

Creta este o combinație de plaje splendide, comori antice și peisaje ce înconjoară orașe vibrante și sate romantice, unde localnicii își împărtășesc tradițiile, bucătăria magnifică și spiritul generos! Creta este în multe privințe culminarea experienței grecești. Priveliștea pe care o oferă e artistică în toate modurile, de la plajele scăldate de soare din nord până la abruptele canioane, golfuri și stânci care împânzesc coasta de sud. Plimbare pe cheiurile cele mai mari ale Europei, excursie la peștera în care s-a născut Zeus, ciclism printre livezile platoului Lasithi sau odihnă relaxantă pe plajă – sunt lucruri pe care Insula Creta ți le poate oferi. Oricât de impresionantă ar fi natura, oamenii sunt cei care ne creează cele mai vii amintiri, iar localnicii însuflețiți ai Cretei își apără cultura unică și tradițiile, sărbătoresc în timpul numeroaselor festivaluri – devenind astfel partea dinamică a atmosferei de pe insulă. Bucătăria cretană este considerată una dintre cele mai sănătoase din lume, precum e compusă din bucate preparate organic în taverne, unde-i esențial ca pentru fiecare fel de mâncare să fie ales unul dintre excelentele vinuri locale. Frumusețea naturală a Cretei este egalată doar de bogăția istoriei ei, insula constituind patria primei societăți avansate pe pământ european – minoicii, care au domnit peste Marea Egee cu 4000 de ani în urmă. Veți găsi vestigii ale acestei civilizații misterioase în faimosul Palat al lui Knossos. La intersecția a trei continente, Creta a fost ocupată de diferiți invadatori, iar istoria e îmbibată în vechile orașe Hania și Rethymno, unde drumuri labirintice – puse de venețieni – duc spre cetăți puternice, și unde conacurile renascentiste au fost restaurate, iar moscheele sunt în apropierea băilor turcești. Sute de capele, biserici și mănăstiri, adesea având rădăcini bizantine, atestează influența Bisericii Ortodoxe asupa Cretei, cum ar fi Biserica Panagia Kera din Lasithi. Mănăstirea Moni Arkadiou de lângă Rethymno a jucat un rol-cheie atât în timpul Imperiului Otoman, cât și în al Doilea Război Mondial.

Creta, Odihnă în Grecia, Hoteluri Creta

Thessaloniki

Thessaloniki, metropola nordului, s-a afirmat ca fiind un oraș plin de viață și sofisticat, cu restaurante și distracții egale celor din Atena, monumente bizantine în locul celor antice – iar în rândul locuitorilor – o capacitate fantastică de a se bucura de viață! Thessaloniki poartă semnele unei istorii glorioase, simbolul orașului fiind Turnul Alb, localizat pe prima linie înțesată de cafenele, alături de structuri otomane, lungi pereți bizantini culminând la Ano Poli, un încântător cartier de case multicolore, lucruri care garantează o plinătate a vacanțelor petrecute în Thessaloniki.

Thessaloniki, Odihnă în Grecia, hoteluri Grecia

Belek

Belek este o stațiune ce-a fost dezvoltată în mod special pentru turism, la 36 km est de Antalya. Se poate lăuda cu peste 300 de zile însorite anual, iar apele calde și turcoaz ale Mării Mediterane au transformat acest oraș într-un adevărat paradis pentru cei care apreciază luxul complexelor hoteliere, precum și pentru cei pasionați de golf. Golful este unul dintre principalele atracții ale Belekului, precum are 6 terenuri amenajate conform standardelor internaționale, unde au loc campionate importante. Belek are un centru compact, cu clădiri municipale, servicii variate și trei bulevarde întregi destinate shopping-ului. Replici moderne ale apeductelor și arcelor romane sunt decorații comune în oraș. Majoritatea hotelurilor au plaje private atât de luxoase, încât mulți vizitatori nu părăsesc confortul lor, ratând astfel posibilitatea de a vedea numeroase situri arheologice și beneficia de multe alte activități și oferte. Ruinele orașului roman Perge constituie o excursie inedită, precum și amfiteatrul de la Aspendos – cu o capacitate de 15000 de spectatori, a cărui acustică a trecut proba timpului, ocazional redevenind gazdă a concertelor în aer liber, precum și a unui festival de operă și balet. În Belek sunt populare ieșirile în munți cu Jeep Safari, călătoriile cu barca, sporturile de apă, călăria, scuba diving-ul, vizitele la cascada Manavgat și la băile termale din Pamukkale. Ape de izvor bogate în minerale sunt folosite la băile medicinale, multe SPA-uri oferind diverse tratamente, cunoscute și ca balneoterapie. Beneficiind de investiții substanțiale din partea Ministerului de Turism din Turcia, Belekul este un centru turistic cu peste 34 de hoteluri de patru sau cinci stele, fiind astfel o opțiune splendidă pentru vacanță!

Odihna in Belek, Belek hoteluri, hoteluri Turcia ieftin, agentii de turism Belek, Antalya hotele

Budva

Budva, pe lângă faptul că este cea mai dorită destinație turistică din Muntenegru, mai e și un important oraș cultural. Datorită trecutului istoric valoros și a constantelor influențe(a elenilor, venețienilor, francezilor, austro-ungarilor…), există multe monumente autentice: biserici, mănăstiri – Stanjevici, Podostrog, Rezevici și Gradiste având mare însemnătate religioasă; cetățile fiind o frumoasă mărturie a trecutului. Case de piatră și biserici cu străzi înguste pavate sunt înconjurate de grădini private și păzite de ziduri antice – lucruri care îi conferă acestui mic oraș o atmosferă medievală. În cea mai nouă parte a Budvei se găsesc hoteluri luxoase, vile impresionante, faimoase restaurante ce servesc bucate din pește și delicatese locale, vegetație mediterană, servicii și magazine de suveniruri, buticuri exclusiviste, parfumerii, cluburi de noapte și multe alte atracții turistice. Budva are atât cartiere liniștite, cât și petreceri cu celebrități și covor roșu, tinerii țin la oraș datorită sentimentului de libertate pe care-l oferă. Capacitatea industriei turistice este de peste 100.000 de vizitatori, în fiecare iunie având loc Pjesma Mediterana – un festival de muzică mediterană. Cântăreți de talie mondială precum The Rolling Stones, Madonna și Lenny Kravitz au evoluat în cadrul lui. Pe lângă festivaluri muzicale, Budva mai prezintă și spectacole teatrale și simfonice în scena în aer liber a Orașului Vechi — la Grad Teatar, teatrul din Budva. Mai mult ca atât, scriitori din întregul Muntenegru își fac lansările la Trg Pjersnika — Scuarul poetului. Cele 17 plaje din Budva se întind de-a lungul a 21 km, fiind unul dintre cele mai frumoase litoraluri din lume. Orașul trece prin mai mult de 270 zile însorite pe an, sezonul estival durând din luna mai până în octombrie – astfel Budva fiind cel mai vizitat oraș al coastei muntenegrene.

Budva Hoteluri, Muntenegru odihnă, cazare Montenegro, turism Budva

Split

Fără a-și ascunde mândria, locuitorii Splitului vă vor spune că orașul lor e ”cel mai frumos din lume și dincolo de ea”. Vă puteți convinge vizitându-l, mai ales că este unul dintre orașele turistice cu cea mai mare viteză de dezvoltare din Europa. Palatul Dioclețian și întregul nucleu istoric din Split fac parte din patrimoniul mondial UNESCO încă din 1979. Toate straturile timpurilor trecute, începând din Roma Antică, evul mediu și prezent sunt încă vizibile în această structură. O plimbare prin Orașul Vechi vă dezvăluie frumuseți istorice cum ar fi Peristilul, Biserica Romanică și Palatul Gotic, portalurile renascentiste ale caselor nobililor, fațedele baroce și arhitectura modernă superb îmbinată cu celelalte. Palatul Dioclețian conține cea mai mare parte a muzeelor și galeriilor din Spit. Fiind nu numai o descoperire istorică, Palatul cuprinde și cele mai interesante magazine, baruri, cafenele și restaurante ale orașului, uneori construite de-a dreptul în pereții de piatră, unde localnicii stau laolaltă cu turiștii, dându-le impresia că odată ajunși în Split au devenit parte a culturii și ritmului său. Din Palat se deschide o priveliște incomparabilă a orașului, iar scările sale masive conduc spre centru, unde veți fi impresionați de Catedrală și de multitudinea de monumente romane. Lăsați-vă conduși de mirosul cărnii și a peștelui coapte la grătar, și savurați un prânz proaspăt și natural, cu ulei de măsline și vin de casă. Relaxați și degajați, orășenii sunt mai puțin interesați de cultura elevată decât de sport și natură. Echipa locală de fotbal, HNK Hajduk Split, inspiră un devotament aproape fanatic în Dalmația, și a antrenat câțiva jucători de talie mondială. Tenisul e un alt sport popular, fostul campion Wimbledon Goran Ivanisevic și jucătorul de top Mario Ancic sunt născuți în Split. Puține orașe de aceeași mărime se pot lăuda cu astfel de performanțe sportive ca ăsta, unde trăiesc o duzină de câștigători ale medaliilor Olimpice. Localnicilor le place să joace picigin în apele Adriaticii, tot ceea de ce aveți nevoie este dorință și o minge de tennis! Split e mult mai mult decât decorurile sale arhitecturale. Orașul este și o cunoscută locație de divertisment pentru experiențe gastronomice și degustații de vin, unde au loc numeroase evenimente intelectuale cum ar fi festivaluri de film și teatru, expoziții și concerte; Split oferă distracții variate, începând cu numeroasele cluburi și baruri, până la festivaluri stradale și evenimente ca Festivalul Ultra Europe, vizitat anual de peste 100 de mii de tineri din zeci de țări ale lumii. Neobișnuit e și numărul mare de plaje cu apă extrem de curată, de la bine-cunoscutul Bačvice până la oazele ascunse de lângă Marjan. Dacă obosiți de agitația orașului, vă puteți adăposti în umbra răcoroasă a pinilor de pe dealul Marjan, simbol al orașului, cu ale sale traseuri pentru jogging, alpinism și ciclism, cu terenuri recreaționale, dar și biserici străvechi, unde cetățenii din Split murmură pace spirituală.

Hoteluri Split, Hotele Croatia, oferte ieftin, agentie de turism moldova, odihna split, split croatia

Kemer

Ca multe alte stațiuni, Kemer a fost construit cu scopul singular de a fi perfect pentru turiști, toate facilitățile fiind gândite astfel încât să corespundă fiecărei nevoi ale acestora. Așezarea geografică a orașului e incredibil de frumoasă, Kemer fiind situat într-o vale împădurită la poalele Munților Taurus. Are un port atrăgător cu o promenadă spre plajă, hoteluri proiectate cu gust și case împrăștiate de-a lungul țărmului. Un loc captivant este Parcul Yoruk, unde vizitatorii pot observa meșteri tradiționali lucrând în aer liber, direct sub bolțile bogate ale copacilor. Numeroasele străzi pietonale sunt animate de magazine orientale, restaurante și baruri cochete. Orașul însuși e mic, cu câteva atracții majore. Deși majoritatea plajelor în Kemer sunt pietricele, câteva(inclusiv cele din apropierea portului, unde cei pasionați de yachting se pot bucura de croaziere) sunt nisip – aici alegerea vă aparține. Unice sunt excursiile la siturile antice Phaselis – un port fondat în sec. IV B.C. cu important rol comercial, și Olympos – un întreg ansamblu cu teatru antic și un templu medieval. Focurile permanente ale Muntelui Chimaera, ce au însemnătate mitologică, emit arderi de metan – fiind astfel folosite de marinari drept ajutor pentru navigarea pe timp de noapte. O călătorie ”de la mare în cer” cu telecabina la peste 2300 metri în vârful Muntelui Tahtalý e o experiență spectaculoasă! Kemer, prin urmare, e garanția unei vacanțe extrem de relaxante.

hoteluri Kemer, hotele Kemer, odihna Turcia, hoteluri ieftin Turcia, Kemer oferte

Petrovaț

Încă romanii apreciau frumusețea acestui golf liniștit când își construiau vilele de vară în Petrovaț, din acea perioadă conservându-se două mozaicuri. În aer se simte aroma florilor mediteraneene iar fortăreața venețiană Castello, din secolul XVI, păzește un mic port din piatră – întreaga plajă de 600 de metri a romanticului oraș putând fi străbătută la pas. Direct în fața litoralului, sunt insulele Katič și Sveta Nedjelja, deasupra cărora e o biserică ce – conform legendei – a fost construită de un marinar grec care a supraviețuit unui naufragiu și s-a adăpostit pe insulă. La biserica recent renovată se poate ajunge cu bărcile sau caiacele care se închiriază pe plajă. La sfârșitul lui iunie, în Petrovaț are loc Festivalul Pasticada, organizat de Organizația Turistică din Budva, care are drept scop pomovarea ”pasticadei” – unei tocane de vită în sos special ce necesită preparare meticuloasă – și e însoțit spectacole muzicale și activități pentru copii. Mai mult ca atât, anual, în ultima duminică din august are loc un eveniment numit ”Noaptea Petrovațului”. În această zi, vin o mulțime de turiști din toate regiunile Muntenegrului pentru a savura specialitățile din fructe de mare, vinul, berea, și muzica bună – toate fiind gratuite. Seara, vizitatorii au parte de un concert al trupelor locale, iar ceremonia este închisă de spectaculoase focuri de artificii.

Muntenegru odihnă, hotele Montenegru, charter petrovat

Halkidiki

Halkidiki e cea mai populară destinație turistică din nordul Greciei, iar în linii mari ar putea fi descrisă astfel: Kassandra are viața de noapte, Sithonia are plajele, iar Athos – călugării. Halkidiki este locul perfect pentru cei cărora le plac munții, precum o mulțime de trasee pentru ciclism montan și plimbări întretaie păduri de pini, stejari, brazi și castani. Aici poți simți aerul proaspăt înviorându-te, iar apa curată și cristalină din izvoarele ascunse potolindu-ți setea.

Fiind cea mai apropiată de Thessaloniki, Kassandra este mai aglomerată și cea mai populară, având stațiuni luxoase și organizate. Odihna în Sithonia e mai discretă, având locuri pentru campare, golfuri dosite și ape curate. Cea mai mare parte a peninsulei estice aparține comunității monastice a Muntelui Athos, activă de peste 1000 de ani, este deschisă pelerinilor de sex masculin cu rezervări în avans. Accesul în această republică monastică e restricționat vizitatorilor, dar există posibilitatea unor excursii cu barca pentru a admira frumusețile din Athos. Halikidiki oferă situri arheologice unice. Acestea includ străvechiul Olynthus și Stageira, locul de naștere al lui Aristotel.

Pentru petreceri în cluburile de noapte și barurile de pe plajă, e cel mai potrivit ca turiștii să se refugieze în Halkidiki în lunile iulie și august. Mai mult ca atât, în timpul verii în Halkidiki au loc numeroase festivaluri, majoritatea muzicale, fiind însă și arte interpretative, iar teatrele în aer liber din fiecare regiune găzduiesc reprezentații majore. Însă familiile și oameniii cărora le place intimitatea preferă luna septembrie, când apele sunt cele mai calde iar mulțimile dispar.

Halkidiki, odihnă în Grecia, hotele Grecia, hoteluri Grecia

Side

La 15 km de Antalya, Side e localizat pe o peninsulă mică de doar 800 metri. În acest oraș drăguț arhitectura modernă, barurile vibrante, magazinele șic crează un contrast intrigant cu ruinele orașului antic. Mărginit de două întinderi de plaje cu nisipuri fine, înconjurat de apele spumoase ale Mării Mediterane, Side prosperă ca destinație populară a turiștilor de pe întreg globul. Plaja de vest este adăpostită și puțin adâncă, din acest motiv fiind preferată de familii. Pe ambele maluri, banane gonflabile și jet ski-uri însuflețesc apele, în timp ce oamenii care se bronzează și barurile de pe plajă animează uscatul. Cu istoria datând din secolul VI B.C., Side(însemnând ”rodie”), a servit drept piață de sclavi și ascunzătoare pentru pirați! Mai târziu, însă, se dezvoltă ca centru comercial legitim. Mai mult ca atât, regiunea era progresivă din punct de vedere cultural – astăzi avem drept dovadă amfiteatrul antic, templele zeilor și zeițelor, băile romane și variate descoperiri arheologice. Imensul amfiteatru domină orașul, fiind folosit până în prezent pentru concertele de vară. În Side sunt numeroase coloane corintice, muzeul fiind chiar în interiorul unei băi romane restaurate. Unele dintre cele mai fotografiate structuri este Templul lui Apollo și al Atenei – templele identice fiind dedicate acestor zei ai orașușui, fiind construite cu 2000 de ani în urmă! În port găsiți o mulțime de activități și tururi, inclusive călătorii în jurul peninsulei sau spre orașele din vecinătate. Zilnic pot fi vizitate broaște țestoase, activități precum scuba diving, zborul cu parapanta, călăria fiind accesibile. Pentru shopping, Manavgat e absolut potrivit, mai ales că în apropiere sunt câteva priveliști naturale cu-adevărat frumoase, inclusiv o cascadă. Festivalul de vară din Side pune în scenă concerte ale cântăreților și dansatorilor de talie mondială – open-air și gratuit. Dacă vreți să trăiți armonia perfectă dintre istorie și natură, atunci ar trebui, neapărat, să includeți Side în itinerarul vostru!

Hoteluri Side, Hotele turcia side, ieftin odihna in Turcia

 

Browserul nu acceptă eticheta tag HTML5.

0

ZILE

Browserul nu acceptă eticheta tag HTML5.

0

ORE

Browserul nu acceptă eticheta tag HTML5.

0

MINUTE

Browserul nu acceptă eticheta tag HTML5.

0

SECUNDE

Luni

Marti

Miercuri

Joi

Vineri

Sâmbătă

Duminică

Se incarca …
General Advertisment 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

General Advertisment 3

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

Button shortcode test

Text Advertisement: Lorem ipsum dolor sit amet Consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit.

Se incarca …