standard-title Muntenegru Montenegro, Crna Gora, Muntenegru: chiar și numele invocă imagini de romantism și aventură, iar această țară fascinantă și-l îndreptățește. Cu noua cursă charter odihna pe plajele picturale ale Muntenegrului a devenit mult mai accesibilă!

Muntenegru

Montenegro, Crna Gora, Muntenegru: chiar și numele invocă imagini de romantism și aventură, iar această țară fascinantă și-l îndreptățește. Cu noua cursă charter odihna pe plajele picturale ale Muntenegrului a devenit mult mai accesibilă!

Price List

Hoteluri, Vile și Apartamente

Pentru orice gust, la prețuri accesibile!

Apartamente Promo

Încearcă ceva nou! Închiriază apartamente de la localnici.

Despre Montenegro:

Montenegro este o țară absolut unică, o adevărată perlă a Adriaticii. Este foarte bogată în frumuseți naturale, plaje ademenitoare, lacuri curate, râuri rapide și munți de o splendoare nemaipomenită, toate astea într-o țară atât de mică. Are peisaje incomparabile, fiind o destinaţie turistică populară prin unicitatea sa. Diminețile pot fi petrecute pe minunata coastă a Adriaticii, prânzul pe băncile lacului Skadar și seara puteți face o plimbare în munții Muntenegreni. Odihna în Montenegro nu poate fi altceva decât o experiență minunată!

Vacanța în Montenegro:

Montenegro nu este doar o alegere perfectă pentru o vacanță, dar și o bună ocazie pentru a cunoaște lucruri interesante cum ar fi cultura, tradițiile, extraordinarele condiţii meteo, aerul curat și marea. Odihna în Montenegro este potrivită pentru toți,  precum oferă o gamă largă de activităţi atât culturale, cât şi de divertisment. Această mică țară este îmbinarea Balcanilor și Adriaticii, situată lângă Serbia, Bosnia, Croația, Italia și Albania. În pofida dimensiunilor sale mici, Montenegro oferă o mare diversitate de frumuseți naturale. Nu uitați să luați camera foto! Astfel puteţi face poze cu spledorile din Montenegro, peisaje de invidiat, parcă rupte din vis. Nu contează unde îndreptați obiectivul, aveţi certitudinea că fiecare poză va ieși bine!

Becici

Becici este un oraș din municipiul Budva, care a primit în 1935 premiul “Golden Palm” pentru cea mai frumoasă plajă din Europa. În orașul Becici sunt prezente, în cea mai mare parte, hoteluri medii sau mari – spre deosebire de Budva care oferă mai multe unități locative particulare. Unele dintre ele, cum ar fi Mediteran, Iberostar Bellevue și Queen of Montenegro au fost modernizate pe larg, iar Hotelul Splendid, construirea căruia a costat 70 de milioane de euro, a fost alegerea celor din The Rolling Stones, a Madonnei, a lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie pentru vacanța lor în Montenegro. Plaja din Becici e absolut impresionantă, având până la 100 metri în lățime – nisipurile fiind moi și calde, colorate de pietricelele muntenegrene(colecționarea cărora e o pasiune cunoscută a turiștilor). Plaja e lungă de 2 km și în timpul iernii mai multe râuri șerpuiesc spre mare. Aceste curente de apă, deși dispar în timpul sezonului estival, sunt o parte la fel de mare a frumuseții plajei din Becici ca și pietricelele, nisipul, și marea – din acest motiv stațiunea din Muntenegro a fost aleasă ca locație pentru filmul din seria James Bond din 2006 – “Casino Royale”. Regiunea este înțesată de o mulțime de activități și oferte.

Odihnă în Muntenegro, hoteluri Muntenegro, oferte Montenegro

Budva

Budva, pe lângă faptul că este cea mai dorită destinație turistică din Muntenegru, mai e și un important oraș cultural. Datorită trecutului istoric valoros și a constantelor influențe(a elenilor, venețienilor, francezilor, austro-ungarilor…), există multe monumente autentice: biserici, mănăstiri – Stanjevici, Podostrog, Rezevici și Gradiste având mare însemnătate religioasă; cetățile fiind o frumoasă mărturie a trecutului. Case de piatră și biserici cu străzi înguste pavate sunt înconjurate de grădini private și păzite de ziduri antice – lucruri care îi conferă acestui mic oraș o atmosferă medievală. În cea mai nouă parte a Budvei se găsesc hoteluri luxoase, vile impresionante, faimoase restaurante ce servesc bucate din pește și delicatese locale, vegetație mediterană, servicii și magazine de suveniruri, buticuri exclusiviste, parfumerii, cluburi de noapte și multe alte atracții turistice. Budva are atât cartiere liniștite, cât și petreceri cu celebrități și covor roșu, tinerii țin la oraș datorită sentimentului de libertate pe care-l oferă. Capacitatea industriei turistice este de peste 100.000 de vizitatori, în fiecare iunie având loc Pjesma Mediterana – un festival de muzică mediterană. Cântăreți de talie mondială precum The Rolling Stones, Madonna și Lenny Kravitz au evoluat în cadrul lui. Pe lângă festivaluri muzicale, Budva mai prezintă și spectacole teatrale și simfonice în scena în aer liber a Orașului Vechi — la Grad Teatar, teatrul din Budva. Mai mult ca atât, scriitori din întregul Muntenegru își fac lansările la Trg Pjersnika — Scuarul poetului. Cele 17 plaje din Budva se întind de-a lungul a 21 km, fiind unul dintre cele mai frumoase litoraluri din lume. Orașul trece prin mai mult de 270 zile însorite pe an, sezonul estival durând din luna mai până în octombrie – astfel Budva fiind cel mai vizitat oraș al coastei muntenegrene.

Budva Hoteluri, Muntenegru odihnă, cazare Montenegro, turism Budva

Petrovaț

Încă romanii apreciau frumusețea acestui golf liniștit când își construiau vilele de vară în Petrovaț, din acea perioadă conservându-se două mozaicuri. În aer se simte aroma florilor mediteraneene iar fortăreața venețiană Castello, din secolul XVI, păzește un mic port din piatră – întreaga plajă de 600 de metri a romanticului oraș putând fi străbătută la pas. Direct în fața litoralului, sunt insulele Katič și Sveta Nedjelja, deasupra cărora e o biserică ce – conform legendei – a fost construită de un marinar grec care a supraviețuit unui naufragiu și s-a adăpostit pe insulă. La biserica recent renovată se poate ajunge cu bărcile sau caiacele care se închiriază pe plajă. La sfârșitul lui iunie, în Petrovaț are loc Festivalul Pasticada, organizat de Organizația Turistică din Budva, care are drept scop pomovarea ”pasticadei” – unei tocane de vită în sos special ce necesită preparare meticuloasă – și e însoțit spectacole muzicale și activități pentru copii. Mai mult ca atât, anual, în ultima duminică din august are loc un eveniment numit ”Noaptea Petrovațului”. În această zi, vin o mulțime de turiști din toate regiunile Muntenegrului pentru a savura specialitățile din fructe de mare, vinul, berea, și muzica bună – toate fiind gratuite. Seara, vizitatorii au parte de un concert al trupelor locale, iar ceremonia este închisă de spectaculoase focuri de artificii.

Muntenegru odihnă, hotele Montenegru, charter petrovat