standard-title Bulgaria Cu lanțuri montane spectaculoase, plaje superbe, numeroase orașe istorice și sate cu tradiții parcă rupte din secolul XIX, Bulgaria oferă o abundență de chemări spre aventură!

Bulgaria

Cu lanțuri montane spectaculoase, plaje superbe, numeroase orașe istorice și sate cu tradiții parcă rupte din secolul XIX, Bulgaria oferă o abundență de chemări spre aventură!

Price List

Se incarca …

Oferte Speciale pentru Bulgaria

Odihna în Bulgaria

Iarna la schiat și vara la mare! Bulgaria este o opțiune potrivită pentru oricine care caută o odihnă la mare excelentă la un preț redus. Pentru mulți ani în șir odihna la mare și munte în Bulgaria a fost în topul celor mai ieftine destinații din Europa. Nenumărate plaje cu nisip de un auriu sclipitor, Marea Neagră și aerul de litoral vă așteaptă la fel ca și munții care va crează condiții excelente pentru ski și snowboarding.

Sunny Beach și Golden Sands

Sunt stațiunile tineretului, pline de cluburi de noapte, restaurante, baruri, magazine și alte locuri în care tinerii se simt în locul perfect. Plaja e una dintre cele mai fine din Bulgaria, atrăgând mai mulți turiști decât orice altă stațiune din țară, având orice activitate imaginabilă – de la minigolf la zborurile cu parapanta.

odihnă în Bulgaria, Sunny Beach, hoteluri Sunny Beach

Elenite

Această stațiune poate fi numită stațiunea îndrăgostiților, este una din cele mai romantice locuri de pe coasta Mării Negre. Munții servesc ca o protecție de la vântul rece și datorită lor Elenite capătă o climă deosebit de caldă.

Hoteluri Elenite, odihnă în Bulgaria, hotele Elenite

Albena

Fie că sunt cupluri, familii, pasionaţi de sport şi activităţi în aer liber sau chiar participanţi la diferite întâlniri de afaceri şi evenimente, oaspeţii noştri recunosc că Albena este cu adevărat destinaţia potrivită pentru a evada din cotidian.

Hoteluri Albena, Odihnă Bulgaria

sf Constantin și Elena

Este cea mai veche stațiune din Bulgaria, renumită datorită izvoarelor minerale și termale prezente pe teritoriul ei. Este o stațiune perfectă pentru cei care vor să-și petreaca vacanța în liniște și pace, cu ziua petrecută la bronzat pe plajă iar serile cu plimbări pe alei și prin parcuri.

Hotele sf Constantin și Elena, Odihna Bulgaria

Nessebar

Fie ca este numita Nessebar, Nesebur, Nesebar sau Neseber, mica si cocheta asezare de pe tarmul bulgaresc al Marii Negre este, probabil, o oaza de liniste si de istorie cum rar veti mai gasi in aceasta parte de lume. Si nu este o exagerare. Doar cine a fost aici poate sa spuna cum este sa calci pe nisipul cel mai fin al Marii Negre si cum este sa simti sub propriile talpi cei peste 3000 de ani de istorie neintrerupta ai orasului intrat de 27 de ani in patrimoniul UNESCO.

Hotele Nessebar, Odihna Bulgaria, Hoteluri Nessebar