717 € HB + local drinks

Include zborul+transferul+asigurarea
Numarul de nopti: 7
Amplasare: BECICI
Alimentare: HB / ALL
Tip cazare: Cameră Dublă Standard


close

Prețul indicat include costurile de cazare, zborul avia tur-retur, transfer aeroport-hotel-aeroport si asigurare medicala obligatorie.

Locație: Becici, la 2 km de Budva, lângă Hotelul Mediteran și Iberostar. Hotelul este format din o clădire principală și vile.

Info: 4* renovat în perioada 2010-2011.

Plaja: Hotelul deține plajă cu nisip echipat. Șezlonguri și umbrele gratuite.

Numar de camere: clădirea principală – 230 de camere, inclusiv apartamente familiale și apartamente standarte.

Facilități: uscator de par, mini bar, baie, aproape toate odaile au balcoane, aer condiționat controlat individual, telefon, seif, satelit, internet. Unele camere au vedere la mare.

Infrastructură: receptie, salon de coafură, teren de joc pentru copii, magazin de suveniruri, animație, cafe internet, biliard, tenis de masă, magazin si parcare.

Restaurante: Restaurantul principal (500 locuri), bar de aperitive (60 de locuri), un bar pe terasa (40 locuri), un bar la piscină (all inclusive), restaurant a la carte „Gauchos” (80 locuri).

Masa: HB / ALL. Bufet.

All inclusive include: mic dejun, pranz si cina – bufet; Cafea și prăjituri, băuturi locale (în timpul meselor) și gustări (snack bar); o selecție bogată de băuturi locale (vinuri, bere, rachiu, sucuri și băuturi răcoritoare). Șezlonguri și umbrele în zona de piscină și pe plajă gratuit.

Spa și wellness în aer liber, piscină cu umbrele și șezlonguri, bar la piscina, centru de fitness, salon de coafură, cosmetică.

Facilitati pentru conferinte: o sală de conferințe mare cu o galerie (320 + 100 de locuri), sală de conferințe mici (25 locuri).

Recomandările noastre: hotel de plajă pentru vacante de familie, tineri, cupluri.

Eroare: marcajul cu ID-ul 6 nu există!