Se incarca …

Detalii

Orange County Resort 5* din Turcia, Kemer este un hotel nemaipomenit de frumos in stil Amsterdam. Este o optiune potrivita atit pentru tineri cat si pentru familii cu copii.

Include:

Zborul: Chișinău-Antalya-Chișinău
Transferul: aeroport-hotel-aeroport
Cazarea: 6 nopți / 7 zile
Asigurare medicala
Alimentare: ALL
big_19
 Savurează-ți odihna din plin la Orange County Resort Hotel

Cu stilul de arhitectură „Amsterdamul secolului al 16-lea”, această structură modernă are și o plajă privată de-a lungul Mării Mediterane și un debarcader privat. Bucătăria olandeza și delicatesele otomane fac parte din opțiunile de luat masa.

Animație în timpul zilei și divertismentul de seară sunt disponibile în zona piscinei și pe debarcader. Oaspeții mai tineri de la Orange County Hotel se pot bucura de piscina de mică adâncime, tobogane de apă și mini-club.

SPA Orange County Resort Hotel are o atmosferă de templu și un concep oriental. Acesta include o baie turcească tradițională, mai multe săli de masaj și 2 centre de fitness. Există, de asemenea, un serviciu de babysitting contra taxă.

Oaspeții se pot delecta cu mâncăruri din bucătăria mediterană, italiană, asiatică și turcă, și au un mic dejun tip bufet cu delicatese tradiționale turcești. Restaurantul „De Wereld” oferă mese în stil bufet. Există 3 restaurante pe teritoriul hotelului care servesc preparate din bucătăria internațională, sushi și friptură. Orange County are, de asemenea, o cafenea și 10 bari.

Camerele Orange County au vedere la stațiune, Golful Antalya și Munții Taurus. Mobilier contemporan și picturi flamande sunt prezentate în fiecare cameră.

Hotel Orange County Resort este la o plimbare de 5 minute de centrul orașului Kemer și aproximativ 45.1 km la Antalya.