Topul cluburilor de noapte din Sunny Beach

http://canonictur.md/wp-content/uploads/2015/07/clubbing.jpg
Blog Posts

Sunny Beach este un centru turistic enorm, prin urmare are câteva cluburi de noapte comparabile cu cele din Ibiza sau Ayia Napa. Orașul nu doarme niciodată, fiind la fel de viu la 4 dimineața cum e la 11 seara. Deși nu există o stradă evidentă cu baruri, întreaga fâșie de la malul mării mișună de discoteci, dar ai grijă să-ți faci tema pentru acasă și să alegi cele mai bune localuri și să cunoști localizarea lor – asigurându-te că nu-ți petreci prima seară hoinărind cu o hartă-n mâini. În Sunny Beach există o mulțime de cluburi de noapte, cele mai multe fiind recunoscute de turiștii diferitor țări datorită muzicii care cântă și a oamenilor ce aleg să meargă acolo – discoteci rusești, olandeze, germane… Pe lângă acestea, în multe cluburi răsună orice fel de muzică, lucru care atrage mai multe naționalități. Un alt mod de a-ți petrece timpul este să vizitezi unul dintre cazinourile sau strip-cluburile locale. Fie că ești în căutarea unei nopți active de clubbing în care băutura și spuma să curgă din abundență, sau a unui karaoke comfortabil în care tu și prietenii tăi să vă puteți demnonstra talentele vocale unice – Sunny Beach îți răspunde așteptărilor. Această listă cu localuri neobișnuite îți poate economisi timp și te asigură că profiți din plin de vacanță.

Localnicii merg de cele mai multe ori la Cacao Beach, care este cunoscut drept fiind cel mai bun loc de petreceri din Bulgaria din timpul verii. Cacao Beach este o zonă a plajei unde sunt localizate 4 dintre cele mai populare cluburi din Sunny Beach. Chiar dacă operează deobicei în capitala Bulgariei – Sofia, în timpul verii acestea își mută activitate la Cacao Beach și dau cele mai bune petreceri ale sezonului estival. În fiecare săptămână, cei mai populari interpreți și trupe din Bulgaria vin să cânte aici. Mai mult ca atât, DJ-ii de top cum at fi Tiesto, Armin Van Buuren, Roger Sanchez, Mark Knight, și Carl Cox sunt vizitatori regulați. Toate aceste chefuri din Sunny Beach durează până când vine dimineața și răsare soarele!

Guaba Beach Bar

Un loc pentru relaxare în zilele toride de vară, transformându-se în petreceri de peste 1500 de oameni odată cu căderea serii. Vizitându-l în timpul zilei, te poți relaxa într-un hamac bând cocktail-uri, fuma o narghilea în unul dintre corturi, te poți bucura de un frigărui delicious pe plajă sau câștiga bani la turneul de volei – iar noaptea dansa la cele mai mari petreceri cu spumă din Sunny Beach, sau admira un spectacol cu flăcări.

guaba_beach_bar

 

Disco Orange

Datorită intrării sale originale, Disco Orange este ușor de recunoscut, fiind și unul dintre cele mai populare cluburi din Sunny Beach. În interior, poți alege din cele 2 camere – una decorată în oranj, cealată ușor mai elegantă. În dependență de camera aleasă, muzica la Orange variază de la house comercial până la urban. Disco Orange găzduiește adesea petreceri la modă cum ar fi Ministry of Sound, Neon Splash, Free Bar sau Twice as Nice! În fiecare an, noi concepte sunt aduse în Sunny Beach pentru a asigura cele mai spectaculoase distracții – unde DJ-ii cooperează cu dansatorii.

odihna in Bulgaria, hoteluri Sunny beach preturi, agentie de turism, oferte speciale

 

Revolution

Revolution este pentru fanii înrăiți ai dansului – acest club cu o capacitate impresionantă de 800 de persoane aduce numeroși DJ cu renume internațional pentru a cânta house, minimal, și alte piese în vogă. Fiecare noapte vine cu divertisment original, de la dansatoare până la nopți tematice. Având un decor stilat cu tavanul LED făcut la comandă – care poate transforma întreaga cameră cât ai clipi, Revolution e locul perfect pentru clubber-ii experimentați, fiind o discotecă mai underground din Sunny Beach.

sunny beach hotele, sunny beach hoteluri, odihna bulgaria, oferte speciale

 

Iceberg

Atrăgând mulțimi mixte, Iceberg e cunoscut drept fiind un club de noapte internaţional în Sunny Beach – personalul fiind și el din mai multe țări. În urma renovării din 2010, a fost complet redecorat și echipat cu sisteme noi de lumini și muzică, plus un bar șic în aer liber pentru cei dornici să se răcorească. DJ-ii pun house și urban, în sensul cel mai larg al termenilor – orice înnebunește publicul are loc pe playlist-ul acestora.

Hotele Bulgaria, Sunny beach oferte, odihna sunny beach

 

Mexo Bar

Trei ani la rând Mexo a fost votat cel mai bun bar din Bulgaria conform votanților de pe internet. Este localizat în mijlocul Sunny Beach, chiar în fața mării – oferind o priveliște uimitoare asupra golfului. Barul găzduiește regulat show-uri cu foc, cocktailurile fiind amețitoare, iar angajații competenți.

odihna bulgaria, hoteluri sunny beach